Uluslararası Kış Kupamız Başarıyla Tamamlandı

WINTER O CUP 2018 TAMAMLANDI

Uluslararası Winter Orienteering Cup üçüncü yılında katılımcılarına yoğun oryantiring deneyimi vaad ediyordu. Beş gün içerisinde tam 11 etaptan oluşan yarış aynı zamanda ülkenin en büyük yarışı oryantiring yarışı oldu. Sabah saatlerinde Belgrad Ormanları’nda akşam saatlerinde ise şehrin ortasında yapılan yarışlar heyecan vericiydi.

Yarışmanın yeni haritalarından biri olan Beşiktaş ileçesinin sahil kesiminde yer alan Arnavutköy Mahallesi sokakları ilk kez böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gelecek yıl Boğaziçi’nin keyifli zemtlerinden biri olan Büyükdere ile yarışmacılar boğaz havası almaya devam edecek. Diğer bir ilk ise Nişantaşı Üniversitesi’nin Maslak 1453 Kampüsü’ydü. Labirent gibi karmaşık kampüs binası içerisinde ışıklar etkinliğimize özel olarak kapatıldı ve heyecan dolu yarış başladı. Gelecek yıl üç farklı katta gerçekleşecek olan Nişantaşı Üniversitesi Kampüsü Indoor Orienteering için bulunmaz bir ortam sağlıyor.

Etkinliğimiz 4. Yılında yine 5 Günde 11 farklı Etap ile katılımcılarına dolu dolu oryantiring tecrübesi yaşatacak. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için www.winterocup.com

 

Post a comment

You must be logged in to post a comment.